Vila Herberstein

Kopališka cesta 1
Velenje

Chef: Igor Stankovič in Boštjan Pečečnik

Delovni čas:

od ponedeljka do soboteod 12. do 22. ure
nedelja in praznikizaprto

Obvezna rezervacija:

Telefon: 03 896 1400

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu
  • Bulgur preproga s terino iz pegatke, aioli majonezo in brusničnim želejem
  • Telečja krača z ješprenjevo rižoto, šitaki gobami, rdečo redkvico in divjo solato
  • Ajdov krapec s suhimi hruškami, vanilijevo kremo, metino skuto, lešnikovim drobljencem in malinami
2
Menu
  • Bulgur preproga s kozico, aioli majonezo in pomarančnim želejem
  • File lososa pečen v kataifi testu, pire iz sladkega krompirja in ragu iz rdeče pese in malin
  • Ajdov krapec s suhimi hruškami, vanilijevo kremo, metino skuto, lešnikovim drobljencem in malinami

Število mest:

ni omejeno

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Zelenjava: Eko mlinar, Škale pri Velenju

"Oba menija, mesni in ribji sta prežeta s kakovostno zelenjavo in sadjem iz domačega okolja ter izbranimi začimbami. Uživali boste v romantičnem okolju in inovativni kombinaciji naših jedi.
Prijazno vabljeni!"