Valvas’or

Stari trg 7
Ljubljana

Chef: Izidor Kelvišar

Delovni čas:

od ponedeljka do soboteod 12. do 23. ure
nedeljazaprto

Obvezna rezervacija:

Email: info@valvasor.net

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

Mesni

  • Pozdrav iz kuhinje
  • Regrat s svežim paradižnikovim prelivom in račjim pršutom
  • Telečji file v konjak omaki na krompirjevi zloženki s fino hrustljavo zelenjavo
  • Presni jabolčni štrudelj z domačim vanilijevim sladoledom

 

 

2
Menu

Ribji

  • Pozdrav iz kuhinje
  • Regrat s svežim paradižnikovim prelivom in marinirano hobotnico
  • File kovača na koromačevem pireju z žafranovo peno in mleto rdečo peso
  • Presni jabolčni štrudelj z domačim vanilijevim sladoledom

Število mest:

za menije TR so na voljo prosta mesta v soboto 11.3. in 18.3. ob 12. uri ter od ponedeljka do petka ob 12. uri

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Meso: Mesarstvo Maver, Stična
Zelenjava: Kmetija Dovč, Domžale
Ribe: AGO, Koper

"Restavracija Valvas'or vas v elegantnem ambientu pričakuje z okusnimi, vrhunsko pripravljenimi jedmi. Pustite se razvajati tradicionalnim okusom mediteranske kuhinje in slovenskih vin."