Tri lučke

Sremič 23
Krško

Chef: Dejan Mastnak in Aljaž Novšak

Delovni čas:

torek in sredaod 18. do 22. ure
od četrtka do soboteod 12. do 22. ure
nedeljaod 12. do 18. ure

Obvezna rezervacija:

Telefon: 041 687 500
Email: info@trilucke.si

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

Delamo s srcem

  • Pozdrav iz kuhinje
  • Mladi poganjki in kozja skuta
  • Jagenjček in zelenjava
    ali
    Rdeča postrv in obloga
  • Ajda, jabolka, rdeči bezeg in kremni sir

Število mest:

za menije TR je namenjenih vsak dan 50 sedežev

Lokalni dobavitelji sestavin v meniju:
Meso: Kmetijska zadruga Sevnica
Ribe: Ribogojnica Goričar, Nomenj
Siri: Sirarstvo Kranjc, Posavje

"Preprosto-okusno, pripravljeno s srcem med vinogradi nad Krškim!"