Restavracija Strelec

Grajska planota 1
Ljubljana

Chef: Igor Jagodic

Delovni čas:

od ponedeljka do soboteod 12. do 22. ure
nedeljazaprto

Obvezna rezervacija:

Email: strelec@kaval-group.si

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu
  • Pozdrav iz kuhinje
  • Rdeča postrv, kaviar postrvi, pečena rdeča pesa, kisla smetana, hrenova granita, detelja
    ali
    Krompirjeva juha z porom, olje pora, pena pora in čemaža, rumenjak, prah zažganega pora
  • Morska žaba s skorjico limone in mandljev, krema cvetače, pečena cvetača, mandlji, rjavo maslo, maslena emulzija z limono
    ali
    Pečen telečji vrat, pire pečenega korenja, pečen krompir v foliji povaljan v ocvirke, pečeno korenje, miso
    ali
    Krema cvetače, pečena cvetača, stebla cvetače, cmoki s tolminsko skuto, krušne drobtine popražene na rjavem maslu, rjavo maslo, pena staranega sira tolminca
  • Sladoled s pivom, krema s pivom in cimetovimi cvetovi, krema bele čokolade, ajdova pena, kislica

Število mest:

ŽAL NI VEČ PROSTIH MEST! VSI TERMINI ZASEDENI! za menije TR je na razpolago samo še nekaj prostih mest ob 13. uri med tednom

Dodatna ponudba (z doplačilom):

Iz zgoraj navedenih jedi bo možno sestaviti tudi 4 in 5 hodne menije!

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Postrvi: Ribogojstvo Goričar, Slivje pri Podbočju
Mlečni izdelki: Mlekarna Planika, Kobarid
Pivo: Pivovarna Union, Ljubljana

"Meni je sestavljen letnemu času primerno, vključili smo tudi že nekaj prvih spomladanskih divjih rastlin (upamo sicer, da ne bo zapadlo preveč snega, da jih bomo lahko nabirali).
Vabljeni na Ljubljanski grad v restavracijo Strelec."