Steakhouse

Gosposka ulica 8
Maribor

Chef: Mišo Krojsl

Delovni čas:

od ponedeljka do četrtkaod 8. do 24. ure
petek in sobotaod 8. do 02. ure
nedeljazaprto

Obvezna rezervacija:

Telefon: 041 601 961
Email: dolores@rozmarin.si

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

Steakhouse meni

  • Kuharjev pozdrav
  • Berkl & Co: Jamones Serrano bernuy 18m, Pata Negra extra chorizzo, steakhouse kozice, aioli in maslo
  • Štajerski suho zorjen goveji file (160g), steakhouse krompir s panceto, smetano in cheddar sirom
    ali
    File lososa na sezonski zelenjavi z vaniljo, krema limonske trave, parmezan in koprc
  • Mouse bele čokolade in medu, mangova krema in maline

Število mest:

za menije TR so možne rezervacije od ponedeljka do četrtka ob 19. in 21. uri, v petek in soboto ob 17.30 uri

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Meso: Kmetijska zadruga Rače

"Steakhouse se s svojo trendovsko kulinarično zgodbo na Tednu restavracij predstavlja prvič. Pripravili smo meni, s katerim želimo, da okusite in srečate le najboljše, kar jedilni list našega najnovejšega lokala tudi ponuja. Trudimo se, da lokalno sreča internacionalno in v prijetnem interierju kliče k druženju ter gurmanskemu uživanju."