Skipass restavracija

Koroška ulica 14c
Kranjska Gora

Delovni čas:

od torka do četrtkaod 16. do 22. ure
od petka do nedeljeod 12. do 22. ure
ponedeljekzaprto

Obvezna rezervacija:

Telefon: 040 727 729
Email: info@skipasstravel.si

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

Mesni meni

  • Treviški redič z govejim hrbtom in govejo juho
  • Krompirjeva juha s peteršiljem in pikantnim oljem Lisjak Chilly
  • Hrustljavi jelenov golaž z ribezom, rdečo čebulo in čokolado
2
Menu

Ribji meni

  • Hladni špageti z morskimi sadeži
  • Krompirjeva juha s peteršiljem in pikantnim oljem Lisjak Chilly
  • Šarenka z rdečo peso, limeto in zeleno

Število mest:

ni omejeno (do zasedenosti)

Priporočena vinska spremljava (z doplačilom):

Chardonnay Fana 3,80 €
Manuet Fana 3,80 €
Dofin Fana 3,80 €
Bjana Brut 6,00 €
Bjana Rose 6,50 €

Dodatna ponudba (z doplačilom):

Jogurt s Srednjega Vrha z janežom, limono in gozdnim medom 4,50 €

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Jogurt, kisla smetana, mleko: Sirar Hlebanja, Gozd Martuljek
Ekstra deviška oljčna olja: Lisjak, Koper

 
"Vabimo vas na izlet v Kranjsko Goro v naš butičen Hotel Skipass in restavracijo. Naš chef Mojmir Šiftar pripravlja meni Treh dežel tako, da lahko okušate jedi slovenske, italijanske in avstrijske kuhinje. Za pomladni Teden restavracij je pripravil dva menija, ribjega in mesnega, v katera je vključil sezonske jedi, okoliške dobavitelje in vina Fana iz Goriških Brd!
Vabljeni!"