Shambala

Križevniška 12
Ljubljana

Chef: Florjan Virant

Delovni čas:

od ponedeljka do soboteod 12. do 22. ure
nedeljazaprto

Obvezna rezervacija:

Email: rezervacije@shambala.si

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu
  • Black tiger gamber s  sezamovo glazuro in kremnim sirom z azijskimi zelišči na marinirani mirin kumari
  • Tajski tom yum s shitake gobami
  • Mariniran black cod s hruško , ingverjem in Pak-choyem
    ali
    Svinjski file mariniran v ananasu, koriandru in meti s solato iz pečenega koromača, pomarančo ter s svežimi azijskimi zelišči

Število mest:

ni omejeno (do zasedenosti); za menije TR so možne rezervacije ob 13.00, 15.30, 18.00 in 20.30 uri

Priporočena vinska spremljava (z doplačilom):

Vinarstvo Emeran Reya

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Šitake gobe: Kadunc, Grosuplje
Meso: Mesarstvo Mlakar, Ljubljana
Mlade rastlinice zelenjave in zelišč: Mikrozelenje Šebenik, Borovnica

 

"V pripravi naših jedi združujemo azijsko s slovenskim, vse pa je sveže pripravljeno po shambalsko."