Restavracija Vander

Krojaška ulica 6
Ljubljana

Chef: Matej Perger

Delovni čas:

od ponedeljka do soboteod 12. do 16. ure in od 18.30. do 23. ure
nedeljaod 12. do 16. ure

Obvezna rezervacija:

Email: fb@vanderhotel.com

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

Ribji meni

  • Vandrova super solatka s karameliziranim jabolkom, dušenimi orehi, okisano stebelno zeleno in hrenovo kremo
  • File jadranske skuše na grahovem pireju s čipsom polente in peno rdeče pese
  • Mousse bele čokolade s tonko in dehidrirano pomarančo

 

2
Menu

Mesni meni

  • Vandrova super solatka s karameliziranim jabolkom, dušenimi orehi, okisano stebelno zeleno in hrenovo kremo
  • Telečja lička na nežni porto omaki z ocvrtim pastinakom in dimljenim pommes duchejem
  • Mousse bele čokolade s tonko in dehidrirano pomarančo
3
Menu

Vegetarijanski meni

  • Vandrova super solatka s karameliziranim jabolkom, dušenimi orehi, okisano stebelno zeleno in hrenovo kremo
  • Ajdova kaša s ozimno zelenjavo in korenčkovimi laski
  • Mousse bele čokolade s tonko in dehidrirano pomarančo

Število mest:

ni omejeno (do zasedenosti)

Priporočena vinska spremljava (z doplačilom):

Cena vinske spremljave je 12 €.
Sauvignonasse, Šibav, suho, 2012
Malvazija, Klabjan, suho, 2015 ali
Modri pinot Passion, Kupljen, suho, 2009
Vinski liker, Šekoranja, sladko

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Zelenjava, žitarice in sadje: Ekološka kmetija Šmalčič, Podsreda

"Naše jedi so sestavljene iz sezonskih sestavin lokalnih proizvajalcev.
Vsebujejo pridih slovenske kuhinje primerne zimskemu času."