Lambergh

Dvorska vas 37 a
Begunje na Gorenjskem

Chef: Grega Rozman

Delovni čas:

vsak danod 14. do 22. ure

Obvezna rezervacija:

Email: erika.bokal@hotel-lambergh.com

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

Mesni meni

  • Losos, gin, tonik, kumare
  • Confit račke, polenta, pomarančni vinaigrette
  • Mlečna pena, sladoled brezovih vej, črni fižol
2
Menu

Ribji meni

  • Losos, gin, tonik, kumare
  • Romb, ješprenj, špinača, koromač, pernod
  • Mousse ajde, klementine, lešniki

Število mest:

za menije TR je namenjenih vsak dan 40 sedežev ob 14. uri in 40 sedežev ob 19. uri

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Meso in mesni izdelki; Hočevar agro trgovina, Novo Mesto
Ješprenj in ajda: Kmetija Pr´Resman, Begunje

Mleko in mlečni izdelki: Mlekarstvo Podjed, Preddvor
Sadje in zelenjava: Krnc d.o.o., Novo Mesto

 

 

"Ob starem renesančnem dvorcu, v katerem sobe nimajo le debelih zidov, temveč tudi udobne žimnice, se nahaja butični hotel, ki se ponaša z vrhunsko restavracijo pod taktirko chefa Grega Rozmana, ponosnega člana Slovenske kuharske reprezentance in nosilca medalj s svetovne kuharske olimpijade (usposabljanje v restavraciji z dvema Michelinovima zvezdicama). V restavraciji Lambergh so meniji sezonsko obarvani, sestavljeni iz prvovrstnih sestavin, ki večinoma izvirajo iz lokalnega okolja. Chefove jedi se spogledujejo s tradicijo in ohranjajo pristno preprostost okusov, a hkrati zrejo v prihodnost z upoštevanjem načela sodobnih kuharskih prijemov.
»Recept sam nima duše, jaz kot kuhar mu dušo moram dati...in tokrat je moja duša na vašem krožniku.« Grega Rozman"