Restavracija Kaiser

Zdraviliški trg 6
Rogaška Slatina

Chef: Jani Čonžek

Delovni čas:

vsak danod 12. do 23. ure

Obvezna rezervacija:

Telefon: 03 811 4000
Email: info@restavracija-kaiser.si

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

Mesni meni

  • Pozdrav iz kuhinje: dimljena postrv, kuskus z izbrano vrtno zelenjavo, grahovi stroki
  • Kremna krompirjeva juha, pesto bazilike, sotirana cvetača, mlada solata in prepeličje jajce
  • Zorjen hrbet pohorske govedine, reducirana omaka z gorčičnimi semeni, pire rumenega korenja in rdeče pese, krompirjev blin s tartufi, konfitiran korenček
  • Žametna čokoladna tortica s pomarančo, hišni sladoled, pomarančna espuma
2
Menu

Ribji meni

  • Pozdrav iz kuhinje: dimljena postrv, kuskus z izbrano vrtno zelenjavo, grahovi stroki
  • Kremna krompirjeva juha, pesto bazilike, sotirana cvetača, mlada solata in prepeličje jajce
  • Tris predjedi: hišni tunin pate v zeliščnem ovoju, hobotnica z vijoličnim krompirjem, dimljen losos na peteršiljevi kremi z ingverjem
  • Kraljevi raki v tempuri, pire rdeče pese, sladko kisla omaka, wasabi omaka, krompirjev blin s tartufi
3
Menu

Vegetarijanski meni (brez glutena)

  • Pozdrav iz kuhinje: dimljena postrv, kuskus z izbrano vrtno zelenjavo, grahovi stroki
  • Kremna krompirjeva juha, pesto bazilike, sotirana cvetača, mlada solata in prepeličje jajce
  • Zelenjavni narastek s popečenimi jurčki, pire rumenega korenja, pena s Podpečanovo dimljeno skuto
  • Žametna čokoladna tortica s pomarančo, hišni sladoled, pomarančna espuma

Število mest:

za menije TR je namenjenih vsak dan 50 sedežev v času kosila in 50 sedežev v času večerje

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Sadje in zelenjava: Posestvo Plod, Preloge
Skuta in siri: Kmetija Podpečan, Žalec
Prepeličja jajca: Kmetija Medved, Sevnica
Postrv: Ribogojstvo Goričar, Kostanjevica

 

 

 

"Odlikujejo nas večletna bogata tradicija, cesarsko ime restavracije in prekaljeni chef, ki sklada vrhunske mojstrovine. Želimo si, da bi si nas zapomnili tudi po virtuoznih spektaklih, v katerih združujemo izvrstnost kulinarike z lepoto umetnosti in jo povezujemo z aktualnimi temami. Naj romantična večerja za dva, silvestrska zgodba ali zaključno srečanje s sodelavci ustvarijo edinstvene trenutke, ki se vam bodo za vedno zapisali v spomin. "