Hotel Cubo

Slovenska cesta 15
Ljubljana

Chef: Matija Bizjak

Delovni čas:

vsak danod 12. do 22. ure

Obvezna rezervacija:

Email: gogo@hotelcubo.com

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

Mesni

  • Juha peteršiljeve korenine z artičoko, sirov tortelin
  • Konfit račjega stegna, pire rdečega zelja, pečena hruška in kruhov kipnik
  • Cheese cake s tropskim sadjem in mandljevim drobljencem
2
Menu

Ribji

  • Juha peteršiljeve korenine z artičoko, sirov tortelin
  • File škarpene, slan krompir, špinača, koralna omaka, dagnje in vongole
  • Cheese cake s tropskim sadjem in mandljevim drobljencem
3
Menu

Vegetarijanski

  • Juha peteršiljeve korenine z artičoko, sirov tortelin
  • Riževe kroglice, dimljen tofu, blaga česnova omaka in spomladanska zelenjava
  • Cheese cake s tropskim sadjem in mandljevim drobljencem

Število mest:

ni omejeno (do zasedenosti)

Priporočena vinska spremljava (z doplačilom):

Trevisol Rose 3 €
Merlot Gašper 3 €
Sauvignon Šumenjak 3 €
Rumeni muškat Šturm 3 €

Dodatna ponudba (z doplačilom):

Cubo piščančja jetrna pašteta z medom in tartufato 3 €
Mariniran losos z blago hrenovo omako in hrustljavo ajdovo kašo 3 €
Spomladanska solata z domačo skuto, praženi mandlji, malinov kis 3 €

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Ribe: Marine Blue, Izola

"Tudi letos vas vabimo v našo restavracijo, kjer lahko izbirate med tremi različnimi meniji in izbrano vinsko spremljavo."