Pri Florjanu

Grajski trg 6
Maribor

Chef: Tomaž Dresler

Delovni čas:

od ponedeljka do četrtkaod 11. do 22. ure
petek in sobotaod 12. do 23. ure
nedeljaod 12. do 18. ure

Obvezna rezervacija:

Telefon: 041 798 958
Email: info@priflorjanu.si

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

Kralj

  • Amouse bouche (brie&dough)
  • Enourno jajce & cornflakes & piščančja koža
  • Konfit pujsa, pečena kumara, gorčična semena, vrtno seno
  • Mlečni žele, jagodni ragu, čokolada, timijan
2
Menu

Kraljica

  • Amouse bouche (brie&dough)
  • Enourno jajce & cornflakes & pire
  • Polenovka, pečena kumara, gorčična semena, vrtno seno
  • Mlečni žele, jagodni ragu, čokolada, timijan

Število mest:

ni omejeno (do zasedenosti)

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Jajca: Kmetija Bandur, Starše
Meso: Jože Krajnc, Zg. Kungota
Mlečni izdelki: Kmetija Podpečan, Galicija

 

 

"V osrčju starega mestnega jedra kjer urbanemu utripu podajamo kulinarično strast, se nahaja restavracija Pri Florjanu. Moderna slovenska kuhinja z mediteranskim pridihom prinaša izziv mladi a kreativni ekipi, da sme inovativno izražati svojo filozofijo in tako ustvarjalno risati po kulinaričnem platnu.
Pomlad prinaša nove ideje in okuse, katere prijazno črpamo iz narave.
Vinska karta šteje preko 80 etiket, a bo vsekakor najbolje predstavljena ob animaciji naših hišnih sommelierjev, ki bodo za vas iskali najboljše food pairinge.
"Vsaka zgodba ima svoje pero.""