Bar Pr’ Mrtinet

Luče 45
Grosuplje

Chef: Ivan Kastelic

Delovni čas:

od ponedeljka do petkaod 14. do 22. ure
sobota in nedeljaod 9. do 23. ure

Obvezna rezervacija:

Telefon: 041 414 200

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu
  • Dimljeni som s poširanim jajcem na kremi iz čemaža, kruhov drobljenec in poganjki graha
  • Pljučna krškopoljca, marinirana v popru assam in tonki, na pireju črnega korenja, s prilogo divjih špargljev in kajmakom
  • Pirina gibanica s skuto, višnjami, orehi in čokolado
2
Menu
  • Brokolijeva juha s popečenimi kruhki in parmezanom
  • Ličnica krškopoljca na koromačevi kremi s tartufovo omako, peteršiljevimoljem in sušeno svinjsko kožo
  • Pirina gibanica s skuto, višnjami, orehi in čokolado

Število mest:

ni omejeno (do zasedenosti)

Priporočena vinska spremljava (z doplačilom):

Malvazija Monte Rosso 3 €
Modra frankinja Dular 3 €

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Meso in mesni izdelki: Kmetija Janežič, Grosuplje
Vrtnine: Kmetija Dovč, Ljubljana

 

 

 

"Pr Mrtinet vas vabi, da razvajate svoje brbončice v mirnem in domačem ambientu. Predstavili vam bomo nove jedi in okuse lokalnih dobaviteljev."