Oštarija

Sokolski trg 2
Dolenjske Toplice

Delovni čas:

od torka do soboteod 12. do 23. ure
nedeljaod 12. do 16. ure
ponedeljekzaprto

Obvezna rezervacija:

Telefon: 031 712 500, 051 262 990

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

Pomlad na Dolenjskem

  • Dobrodošlica
  • Zorjen hrbet krško-poljskega prašička na pireju iz peteršiljeve korenine in medena solatka iz regrata in rdeče redkvice
  • Jelen iz kočevskih gozdov v dveh variacijah na pečeni ajdovi kaši, pire iz jurčkov in karamelizirana zelenjava
  • Čokoladna rezina z datlji v vaniljevi omaki z jagodami

Število mest:

ni omejeno (do zasedenosti)

Dodatna ponudba (z doplačilom):

Krpice s prekajenim somom in regratom 6 €

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Krškopoljski prašiček: Eko kmetija Račečič, Vinji vrh

"Letošnji spomladanski meni je obarvan zelo ekološko. Vključili smo živila, ki so pridelana in vzrejena na okolju prijazen način. Tako v Oštariji sledimo cilju trajnostnega razvoja podeželja in na to smo ponosni."