Gostilnica Ruj

Dol pri Vogljah 16
Dutovlje

Delovni čas:

od četrtka do nedeljeod 12. do 22. ure
od ponedeljka do sredezaprto

Obvezna rezervacija:

Telefon: 05 734 1720
Email: peter.patajac@gmail.com

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu
  • Prašičkov kare z rdečo peso, kuhano v Rujevi jabolčni redukciji, s praženimi lešniki
  • Krema zelene z divjim brokolijem in hrustljavim divjim prašičem
  • Pečene jagenjčkove klobase na belemu fižolu s korenjem in šalotko

Število mest:

za menije TR je vsak dan namenjenih 15 sedežev

Dodatna ponudba (z doplačilom):

Bela polenta, mleta na kamen, s svežo salamo,kuhano v vinu, s spomladanskim presenečenjem 8 €

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Kraška govedina in drobnica: Mesnica Zalar, Sežana

"Če ne znate kuhati, kuhajte enostavno.
Če znate kuhati, iščite enostavnost."