Gostilna Kunstelj

Gorenjska c. 9
Radovljica

Chef: Maja Buden

Delovni čas:

od petka do sredeod 12. do 22. ure
ponedeljek in četrtekzaprto

Obvezna rezervacija:

Telefon: 040 212 686
Email: info@kunstelj.si

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

Mesni meni

  • Koruzni kolaček, hrenov namaz
  • Goveja juha s tribarvnimi rezanci
  • Divji prašiček, ješprenj, spomladanska zelenjava
  • Tortica Radolca (medenjak, orehi, jabolka)
2
Menu

Vegetarijanski meni – skledomanija

  • Koruzni kolaček, hrenov namaz
  • Spomladanska kremna juha s knedeljcem
  • Ajdova skleda (ajdova kaša, kuhana in pečena lokalna zelenjava, konoplja)
  • Kunstljeva kremšnita v kozarcu

Število mest:

ni omejeno (do zasedenosti)

Priporočena vinska spremljava (z doplačilom):

Klarnica, Cigoj 3,30 €
Chardonnay, Dveri pax 4,40 €
Rubino, polsuho, Fornazarič 5,50 €
Cabernet sauvignon, 2002, sladko, Vipava 4,40 €
Rumeni muškat, Šturm 3,30

Dodatna ponudba (z doplačilom):

Medvedova salama, špehovka iz divjega prašiča in gamsova salama 9,90 €
Grizika 1,65 €

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Mlečni izdelki, zelenjava, med, jabolka, orehi: Lokalna trgovina 18sedem3, Radovljica

"Pri Kunstlju že desetletja ponujamo tradicionalno, lokalno pridelano hrano iz sezonskih sestavin. Izbiramo dobavitelje v naši bližini in uporabljamo malo industrijsko pridelane hrane."