Gostilna Kobjeglava

Kobjeglava 63a
Štanjel

Chef: Simo Komel

Delovni čas:

sredaod 18. do 22. ure
od četrtka do nedeljeod 12. do 22. ure
ponedeljek in torekzaprto

Obvezna rezervacija:

Telefon: 031 356 138
Email: kobjeglava@gmail.com

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu
  • Hišna dobrodošlica
  • Koprivna kremna juha s spomladanskim cvetjem
  • Ajdova rižota z regratom in fondijem iz kraških sirov
  • Svinjska lička, počasi pečena, na pireju iz kolerabe, cvetača in kosmičevi hrustki

Število mest:

ni omejeno (do zasedenosti)

Dodatna ponudba (z doplačilom):

Degustacijski krožnik pršutov Q-Komel in sladica po izbiri 10€

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Ajda: Domačija Buntovi, Škrbina
Koleraba, kopriva in regrat: Kmetija Titovi, Kobjeglava

"Sezonsko in lokalno, vendar drugačno!
Za vegetarijanske, veganske menije ali kakršnekoli prehranjevalne posebnosti bo poskrbljeno, vendar samo z obvezno predhodno najavo!"