JB restavracija

Miklošičeva 17
Ljubljana

Delovni čas:

od ponedeljka do petkaod 12. do 22. ure
sobotaod 18. do 23. ure
nedeljazaprto

Obvezna rezervacija:

Email: bratovz.ema@gmail.com

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

…s podeželskih pašnikov, dvorišč in vrtov…

  • Žrebičkov carpaccio, krompirjeva krema z limono, topinambur, sveža solata
  • Telečji priželjc zavit v svinjsko mrežico, telečja in smetanova omaka, pire hruške
  • Pečeno meso domačega piščanca, zavito v nori alge, omaka limonine trave in ingverja ter pire čičerike, leče in kurkume

Število mest:

za menije TR so možne rezervacije od ponedeljka do sobote ob 12.30, 15.00, 17.30 in 20.00 uri. Rezervacije so možne za največ 8 oseb.

Priporočena vinska spremljava (z doplačilom):

Cena vinske spremljave je 12 €.

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Topinambur: Primož Krišelj, Hotemaže
Moka in polenta: Ekološka kmetija Šlibar, Kovor
Teletina: Miran Ivanetič, Črnomelj
Jajca: Sašo Žaljec, Ihan
Zelenjava in sadje: Ljubljanska tržnica
Piščanci: Franc Hudin, Miklavž

"Sveže, okusno... z veliko mero natančnosti pri pripravi posamezne jedi....
S skrbno izbranimi živili, predvsem pa drugače od prejšnjih menijev, smo razmišljali, spajali in termično obdelovali...,da Vas bomo razvajali v spomladanskem Tednu restavracij.
Hvala, ker nam zaupate.
Kolektiv JB"