Istrian Tapas

Obala 33
Portorož

Chef: Marko Gorela

Delovni čas:

od ponedeljka do petkaod 12. do 15. ure in od 18. do 23. ure
sobota in nedeljaod 12. do 23. ure

Obvezna rezervacija:

Telefon: 05 692 9001
Email: booking@lifeclass.net

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

Nice to MEAT you

  • Pate mangalice s figovo marmelado domačije Butul in kruh s kavnim maslom
  • Ravioli s kozjo skuto in zelišči z našega vrta, krema polente, ragu osla z janeževo zvezdo in z oljčnim oljem gold Lisjak
  • Mariniran goveji hrbet, ožgana zelenjava s soljo Barba BBQ, pire peteršiljeve korenine, omaka dimljenega refoška
2
Menu

SEA you later

  • Brancin Fonda, hrenova pena, grenivkin kaviar, solni cvet z vinom Barba
  • Ravioli s kozjo skuto in zelišči z našega vrta, krema polente, šugo bakalaja
  • Tuna, ožgana zelenjava, polivka malinovega kisa in oljčnega olja z limono Lisjak
3
Menu

Viva las VEGAN

  • Vrt z rdečo peso
  • Špinačna rižota z zelišči in s tofujem I like tofu
  • Sojini čufti, pire pečene buče, ožgana zelenjava, bela paradižnikova omaka

Število mest:

za menije TR je namenjenih vsak dan 30 sedežev

Priporočena vinska spremljava (z doplačilom):

Penina, Klenart 2,90 €
Malvazija, Pucer z vrha 2,40 €
Chardonnay, Vina Koper 2,40 €
Rose, Klenart 2,40 €
Cabernet Sauvignon, Vina Koper 2,40 €

Dodatna ponudba (z doplačilom):

Tapas 3 5 €
Tapas 5 8 €
Tapas 7 12 €
Presna rezina s hruškami (vegan) 6 €
"Mille štorje" 6 €
Gianduia – rdeča pesa 6 €

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Oljčno olje: Lisjak, Koper
Zelišča: Domačija Butul, Manžan
Aromatizirane soli: Barba Sol, Koper
Ribe: Ribogojnica Fonda, Seča

"Prijazni do narave. Kako? Tako, da njene darove predstavljamo našim gostom s ščepcem mediteranske ljubezni in istrskega temperamenta. Z domačimi, lokalnimi pridelki boste spoznali slovensko istrsko naravo, kjer uspevajo skrivnostni okusi, ki jih enostavno morate poskusiti.
Dobrodošli v središču Portoroža, kjer vam bomo postregli še s pogledom na morje."