Hotel Korošica

Otiški vrh 25d
Šentjanž pri Dravogradu

Chef: Zofka Kanovnik

Delovni čas:

vsak danod 7. do 22. ure

Obvezna rezervacija:

Telefon: 02 878 6912

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu
Za hladno pomlad
  • Pozdrav chefinje
  • Repična juha z zelišči in s košarico domačih ocvirkov
  • Počasi kuhan goveji vrat z omako pečenega česna, pire sladkega krompirja in vanilije, mini kruhova ruladica z jurčki, soufflé mlade čebule
    ali
    File morske žabe v zeliščni skorjici z lešniki na pireju črnega korena in špinačne omake, espuma žafrana
  • Mangova panna cotta, pita z moussem skute in tonka semeni ter lešnikov sladoled

Število mest:

ni omejeno (do zasedenosti)
Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Ribe: Ribarnica Cerkvenik, Ljubljana
Meso: Mesarstvo Smolar, Dravograd  
"Dragi gostje, ponovno vas vabimo na Teden restavracij, kjer se bomo ponovno potrudili, da vam z omenjenim menijem napolnimo želodčke in razvajamo brbončice!"