Hotel Evropa

Krekov trg 4
Celje

Chef: Iztok Lednik

Delovni čas:

od ponedeljka do soboteod 7. do 22. ure
nedeljaod 8. do 21. ure

Obvezna rezervacija:

Telefon: 03 426 9000
Email: info@hotel-evropa.si

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

Ribji meni

  • Pozdrav iz kuhinje
  • Kapesanta, korenček in pomaranča
  • Postrv, šparglji, bezeg in ingver
  • Bela čokolada, beluši in jagode

 

2
Menu

Mesni meni

  • Pozdrav iz kuhinje
  • Goveje rezine, račja jetra in šparglji
  • Jagenjček, regrat, mlada čebula
  • Bela čokolada, beluši in jagode

Število mest:

ni omejeno (do zasedenosti)

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Zelenjava, zelišča, sadje: Vrtnarija Valner, Šentjur

 

"Letos vas pričakujemo v restavraciji našega hotela.
Menije smo zasnovali predvsem sezonsko in v sožitju z naravo."