Hiša Raduha

Luče 67
Luče

Chef: Martina Breznik

Delovni čas:

vsak danod 13. do 23. ure

Obvezna rezervacija:

Email: info@raduha.com

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

Med zimo in pomladjo

  • Pozdrav iz kuhinje (recept lučkih babic)
  • Tatarski biftek, ujet v črnem kruhu na kamnu
  • Kunec v omaki ingverja, pomaranče in žajblja z barvitimi kremami gomoljnic
  • Preplet okusov čokolade, citrusov in limonske trave

Število mest:

ni omejeno (do zasedenosti)

Dodatna ponudba (z doplačilom):

Žepek iz sirovega testa, polnjen z bučo, rdečo čebulo, pokrit s šampinjoni in peno 8 €

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Kunčje meso: Mitjan d.o.o., Zg. Voljčina

"Prelisičiti ciklus, ki ga narekuje narava (štirje letni časi) je nespoštovanje narave chefa. V začetku meseca marca ni rožic, kopriv, regrata, čemaža, saj je narava komaj odprla oko po dolgem zimskem spanju, zato so na mojem jedilniku gomoljnice, ki so prezimile zimo, citrusi, ki nas v tem letnem času vzdržujejo z vitamini, ter čokolada, ki nam pogreje srce. Hvala, ker spoštujete naravo."