Hiša kulinarike Manna

Eipprova 1
Ljubljana

Chef: Joc Savič

Delovni čas:

od ponedeljka do soboteod 12. do 24. ure
nedeljaod 12. do 21. ure

Obvezna rezervacija:

Telefon: 051 315 220
Email: tedenrestavracij@restavracija-manna.si

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

Ribji meni

  • Pozdrav iz kuhinje: spomladanska rezina, črne trobente, jurčki
  • Marinirani kraljevi gamberi, kumarični mousse, limonina emulzija, paradižnikova spužva
  • Črna rižota, sipa, pečena kapesanta, čemaževa pena
  • File divjega lososa, grahov pire, šparglji, hrenova omaka s koprom, mandlji
2
Menu

Mesni meni

  • Pozdrav iz kuhinje: spomladanska rezina, črne trobente, jurčki
  • Goveji pastrami, ržen biskvit, pena dimljenega paradižnika, hruška, omaka gorčičnih semen z medom, dimljena ricotta
  • Kunčji ragu s hišnimi žlikrofi
  • Račja prsa, koromačev pire, račja redukcija, konfitirana breskev, koromač s pomarančo

Število mest:

ni omejeno (do zasedenosti)

Priporočena vinska spremljava (z doplačilom):

Penina Gourmet Rose, Istenič 3,50 €
Sauvignon 2016, Ferjančič 2,70 €
Eko sivi pinot Alter 2012, Šumenjak 3,50 €
Cabernet sauvignon 2015, Ferjančič 2,70 €
Eko modri pinot 2012, Šumenjak 3,50 €

Dodatna ponudba (z doplačilom):

Dnevne sladice 4,90 €

Lokalni dobavitelji sestavin v meniju:
Siri: Sirarna Gorišek, Mokronog
Oljčno olje: Oljčno olje Jenko, Koper

"Pomladnemu prebujanju narave bomo v tednu restavracij posvetili posebno pozornost. Ponujene menije smo oblikovali na podlagi naše stalne ponudbe z nadgradnjo svežine in sestavin, ki jih ponuja letni čas. Skladno z našo vsakdanjo filozofijo bodo jedi pripravljene iz najkakovostnejših sestavin in obilo ljubezni do hrane naše kuharske ekipe.
Vljudno vabljeni!"