(foto: UME)

Gostilna Tonček

Panonska 27
Beltinci

Ocena (vir Rad Dobrojem in Nedelo)

Delovni čas:

sreda in četrtek od 9. do 16. ure
petek in sobota od 10. do 22. ure
nedelja od 10. do 16. ure
ponedeljek in torekzaprto

Podatki:

Telefon:02 542 2290, 041 746 039
Splet:www. gostilna-toncek.si
Email:info@gostilna-toncek.si
Chef:Tonček Baligač

Posodobljena prekmurska kuhinja

Ko sredi vasi vstopiš v moderno gostilno s steklenimi vrati, kromiranimi lučmi in hlajenim solatnim bifejem, ko je na jedilnem listu vse od Jadrana do oceana, od Prekmurja do Balkana, ko so krožniki valovitih oblik, kozarci visokih pecljev in natakarji poštirkanih ovratnikov …, kaj si naj misliš? Pusti popotnik vse tovrstne predsodke, ko si v Beltincih! Tonček ima, namreč, največji pozdrav iz kuhinje! Tonček ima domačo tünko, goričko šunko, ocvirke, zaseko, tlačenko govejega jezika in terino pitanih gosjih jeter z domačo jabolčno marmelado. Dödole, ki so najbrž najboljši v Prekmurju. Koline in zmago na festivalu praženega krompirja. In še viljamovko v čokoladi!

Tonček je tipična podeželska gostilna ob poti, ki vse z avtoceste pelje nekam drugam. Takšnih gostiln je v Sloveniji nič koliko. Le da je Tonček čisto drugačen. Tonček ne ponudi tistega, kar pričakuješ, temveč tisto, zaradi česar se boš vrnil!

Ponudba v
času Tedna restavracij

1
Menu

Zima v izdihljajih, prihaja pomlad

  • Pravi prekmurski sendvič
  • Rösti praženega krompirja, ajdove kaše, jurčkov in čemaža; juha dimljene ajdove kaše; hrustljava kaša; prah goričke šunke
  • Krača odojka divje svinje v omaki Marofove modre frankinje, šparglji
  • Pomladna greda

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Zelenjava: Kmetija Maroša, Melinci

Teden restavracij 2016 pomlad

Čas:
od 11. do 20. marca 2016

Rezervacija:
obvezna po telefonu 041 746 039
ali elektronski pošti

Število mest:
za menije TR so možne rezervacije samo še v sredo in četrtek od 12. do 14. ure; ostali termini so žal že zasedeni!

Priporočena vinska spremljava (z doplačilom):
Vina Marof

Sporočilo:
Pri nas samo za vas.