Gostilna Tomi

Letoviška 1
Portorož

Chef: Filip Matjaž

Delovni čas:

vsak danod 12. do 22. ure

Obvezna rezervacija:

Telefon: 05 674 0222
Email: tomi@siol.net

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu
  • Piranski cipelj: pena piranskega ciplja, kumarica s čemažem, krompir in koperc
  • Skuša žepek: ocvrti skušini žepki, nadevani s špinačo, pire cvetače, paradižnik, pena pora in pinjol
  • Bočnik po istrsko: kuhan bočnik istrskega goveda z omako balzamičnega kisa, korenčkov štrukelj, korenje, rdeča leča

Število mest:

ni omejeno (do zasedenosti)

Dodatna ponudba (z doplačilom):

Istrski cukrček 5 €

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Zelenjava: Mlin Nemec, Podstenje
Ciplji: lokalni ribiči, Piran

 

"Obiščite nas v prijetnem okolju, neposredno nad Portorožem. Uživajte v čudovitem pogledu na portoroški zaliv in okusite skrbno izbrane specialitete."