Gostilna Šempeter

Bistrica ob Sotli 76
Kozjansko

Chef: Ratimir Harapin

Delovni čas:

od ponedeljka do sredeod 7. do 21. ure
četrtekod 7. do 13. ure
od petka do nedeljeod 7. do 21. ure

Obvezna rezervacija:

Telefon: 041 620 011, 03 580 4222

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

Mesni meni

  • Kopunova terina z gosjimi jetri, bobovec, rdeča pesa
  • Krškopoljski osso-buco, zapečeni ješprenj
  • Mafin jabolčnega štrudla
2
Menu

Ribji meni

  • Čemaževa juha, cmok dimljene postrvi
  • Losos, porova pita, klapavice
  • Mafin jabolčnega štrudla

Število mest:

za menije TR je namenjenih vsak dan 20 sedežev v času kosila in 25 sedežev v času večerje

Priporočena vinska spremljava (z doplačilom):

Cena vinske spremljave je 8,50 €.

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Zelenjava: Kmetija Uršič, Trebče
Kopun: Kmetija Knezič, Bistrica ob Sotli

"Tokratni mesni meni predstavlja Kozjansko, kjer se kopun spogleduje s krškopoljcem. Na koncu pa zaključimo s kozjanskim jabolkom, ko vsem ljubo sladico predstavimo na modernejši način."