Gostilna Ribnik

Naselje Srečka Kosovela 2b
Zagorje ob Savi

Chef: Aljoša Kukovica

Delovni čas:

od torka do četrtkaod 11. do 21. ure
petek in sobotaod 11. do 23. ure
nedeljaod 12. do 18. ure
ponedeljekzaprto

Obvezna rezervacija:

Telefon: 030 225 929

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

Mesni meni

  • Vulcan de quiso (pečen kozji sir s paštetko in pršutom)
  • File mignon s tartufovim capuccinom in prilogo
  • Limetina cocktail rezina
2
Menu

Ribji meni

  • Ribiška pasta s hobotnico
  • Brancinova rulada z julienne zelenjavo, mlado špinačo in pirejem zelene
  • Panna cotta s figami v objemu teranovega likerja
3
Menu

Vegi meni

  • Polnjena vražja jajčka
  • Zabeljeni ajdovi krapi, polnjeni s skuto in kašo, v shiitake omaki
  • Sadna solata z medom

Število mest:

za menije TR je namenjenih vsak dan 80 sedežev

Priporočena vinska spremljava (z doplačilom):

Malvazija, Rodica 3,00 €
Nottolo, Chianti Colli Senesi 3,00 €
Refošk rose, Sartori 2,60 €

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Meso: Slavko Lazar, Zagorje
Jagnječje golenice: Uroš Macerl, Zagorje
Bio zelenjava: Zadruga Natura, Šentrupert

"Z raznovrstnostjo in pestrostjo ponudbe poskrbimo za vsak okus. Pri nas so dobrodošli jedci dobrih zrezkov, fine ribe, dobrega burgerja, hrustljavih solat ali pa vegetarijanci. Ker ne uporabljamo ojačevalcev okusov in so vse naše jedi sveže pripravljene, lahko po želji reduciramo tudi vsebnost soli in maščob, prav tako lahko določene jedi naredimo brez drugih alergenov. Vse kar pripravimo, je narejeno iz skrbno izbranih (če je le možno) biološko pridelanih sestavin lokalnega izvora. Z veseljem ponudimo naše ekstra deviško oljčno olje Štok iz koprskega okoliša, ki odlično dopolnjuje našo kulinarično ponudbo. Meniji, ki smo jih pripravili, zaznamujejo rdečo nit naše ponudbe, za katero želimo, da se usidra tudi v domačem Zasavju. Na ta način se trudimo ustvariti dodano vrednost, zaradi katere se je gostom vredno vračati k nam."