Gostilna Ribič

Dravska 9
Ptuj

Chef: Vlado Pignar

Delovni čas:

od torka do nedeljeod 12. do 22. ure
ponedeljekzaprto

Obvezna rezervacija:

Telefon: 02 749 0635

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

Ribji

  • Espuma kozjega sira v tulcu z medom
  • Juha zelene, krompirjev pire, čips z gorčičnimi semeni
  • File smuča, konopljini štruklji, zelenjava, krema rumene pese, čemaževa pena
  • Ganache bele čokolade na pečenih beljakih, jogurtova strjenka z glazuro pasijonke, rabarbarin gel in kompot
2
Menu

Mesni

  • Espuma kozjega sira v tulcu z medom
  • Juha zelene, krompirjev pire, čips z gorčičnimi semeni
  • Jagnječa krača, konopljini štruklji, zelenjava, redukcija modre frankinje
  • Ganache bele čokolade na pečenih beljakih, jogurtova strjenka z glazuro pasijonke, rabarbarin gel in kompot

Število mest:

za menije TR je namenjenih 40 sedežev ob 13.00, 17.00 in 19.30 uri

Priporočena vinska spremljava (z doplačilom):

Cena vinske spremljave je 8 €.
Šipon 2015, Kobal; Chardonnay 2015, Pullus (ribji meni) ali Modri pinot 2013, Pullus; Rumeni muškat 2014, sladko, Rodica

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Zelenjava: Kmetija Mihec, Bukovci
Meso: Spirala, Markovci
Ribe: Ribogojnica Horvat, Žalec
Mleko in mlečni izdelki: Kmetija Hrga, Juršinci

 

 

 

"Vabljeni da se prepustite našim novim kreacijam. Pustite se presenetiti. Kolektiv Ribič."