Gostilna Repnik

Vrhpolje 186
Kamnik

Chef: Primož Repnik

Delovni čas:

od torka do petkaod 10. do 22. ure
sobotaod 12. do 22. ure
nedeljaod 12. do 15. ure
ponedeljekzaprto

Obvezna rezervacija:

Telefon: 081 612 655
Email: info@gostilna-repnik.si

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu
  • Marinirana postrv, fižolova solata
  • Raviol z regratom, poširanim jajcem, ocvirki in kremo Trniča
  • Goveji jezik, ješprenj, gomoljna zelenjava, cvetača

 

 

 

 

Število mest:

ni omejeno (do zasedenosti)

Priporočena vinska spremljava (z doplačilom):

Merlot Krapež 3,00 €
Pinela Guerilla 3,00 €

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Sir Trnič: Kmetija Pr’Gabršk, Češnjice v Tuhinju
Postrvi: Ribogojnica Belaj, Nevlje pri  Kamniku
Zelenjava: Kmetija Repnik, Vrhpolje pri Kamniku

 

 

"Sestavine, iz katerih pripravljamo tokratni meni, so izbrane tako sezonsko kot lokalno. Sir Trnič pa vse skupaj poveže še z Okusi Kamnika."