Gostilna Rajh

Soboška ul. 32
Bakovci

Delovni čas:

od torka do petkaod 11. do 22. ure
sobotaod 11.30 do 22. ure
nedeljaod 11.30 do 16. ure
ponedeljekzaprto

Obvezna rezervacija:

Telefon: 02 543 9098

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

Mesni meni

  • Pozdrav iz kuhinje
  • Hren in tünka: hrenova pena, tünka, ocvrti keber, regrat z drobnimi ocvirki, ajda z orehi
  • “Jajce v gnezdu”: dimljeni mürski krompir, poširano jajce, gosja jetra Tourchon s slivovko
  • Telečja plečka: počasi pečena telečja plečka, ješprenj s pomladno zelenjavo, čemažev pesto, korenček, zelišča
2
Menu

Ribji meni

  • Pozdrav iz kuhinje
  • Hren in postrv: hrenova pena, dimljena postrv, ocvrti keber, regrat, ajda z orehi
  • “Jajce v gnezdu”: dimljeni mürski krompir, poširano jajce, vijolični čips
  • Smuč: pečen smuč, redukcija belega vina, pšenični zdrob in kokos, ohrovt, špinača

Število mest:

ni omejeno (do zasedenosti); možne so rezervacije mize za največ 6 oseb

Priporočena vinska spremljava (z doplačilom):

Cena vinske spremljave s 3 kozarci vina lokalnih vinarjev 9 €.

Dodatna ponudba (z doplačilom):

Čemaževa juha 3,90 €
Čokoladni soufle z jurkinim sladoledom 4,90 €
Prekmurska gibanica s traminčevo peno 4,00 €

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Ocvirki: Kodila d.o.o., Markišavci
Jajca in pira: Gregor Franc, Petanjci
Ajda: Mlinarstvo Kolenko, Gornja Bistrica
Bučno olje: Sambt Franc, Lukaševci
Teletina: Panvita, Murska Sobota
Krompir: Matjašec, Renkovci

"Časi se spreminjajo. Toda mi se trudimo, da ste Vi še vedno tako dobrodošli in tako zadovoljni kot v časih dedka in babice v stari Rajhovi gostilni na vasi! Tudi gostilna Rajh se spreminja. Vseeno pa ostaja ves čas in po svoje enaka, kot v časih dedka in babice. Le družinska tradicija se daljša in bogati, le novo pomlajuje staro in le mlado posluša izkušeno. ”Dober tek!” vam zato gostoljubno voščimo kar štiri generacije Rajhovih gostilničarjev!"