Gostilna pri Lešniku

Dupleška cesta 49
Maribor

Chef: Zdenka Lešnik

Delovni čas:

od torka do soboteod 11. do 21. ure
nedeljaod 12. do 17 ure
ponedeljekzaprto

Obvezna rezervacija:

Telefon: 02 471 2322
Email: gostilna.lesnik@siol.net

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu
  • Pozdrav šefa kuhinje
  • Rdeče zelje, krvavica
  • Pegatka, domači jajčni vlivanci in prvi znanilci pomladi
    ali
    Morski ragu z žafranom na beli polenti
  • Bela čokolada, hren, pesa

Število mest:

ni omejeno (do zasedenosti)

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Jogurt in skuta: Kmetija Hecl, Orehova vas
Sezonska zelenjava: Šlamberger Silvo, Zrkovci
Jajca iz proste reje: Kmetija Sušek, Maribor
Krušna moka: Kmetija Sušek, Markovci

"Starim, tradicionalnim jedem dodajamo pridih modernega. Upamo, da bodo naše kreacije razvajale vaše brbončice."