Gostilna pri hrastu

Kromberška cesta 2
Nova Gorica

Chef: Milan Stjepanović

Delovni čas:

od ponedeljka do petkaod 11. do 23. ure
sobota in nedeljaod 12. do 23. ure

Obvezna rezervacija:

Telefon: 05 302 7210

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

Spomladanski meni

  • Domača divjačinska pašteta, špargljev mousse, kornet račjih prsi in gorčične kreme
  • Divji rdeči riž s šparglji, domačo panceto, dimljeno skuto in svežimi zelišči
  • Počasi kuhana telečja lička z zeleno na pireju grenke korenine, ocvrta kromprijeva lupina in mini jabolko
  • Spomladanske millefoglie

Število mest:

ni omejeno (do zasedenosti)

Priporočena vinska spremljava (z doplačilom):

Cena vinske spremljave je 10 €.
Sauvignon, Zanut
Hišno vino prinus Belo , Edi Simčič
Rumeni muškat, Korenika& Moškon

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Domača zelenjava: Kmetija Črv
Siri: Kmetija Hubjani, Bate

"Na naših spomladanskih krožnikih se medsebojno dopolnjujeta prebujajoča se narava in lokalna kulinarična tradicija."