Danilo

Reteče 48
Škofja Loka

Delovni čas:

od torka do soboteod 12. do 22. ure
nedeljaod 12. do 16. ure
ponedeljekzaprto

Obvezna rezervacija:

Telefon: 04 515 3444
Email: info@danilogostilna.si

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu
  • Marinirana račja prsa z jabolki in proseno kašo
  • Čemaževa juha z žličnikom sveže in dimljene postrvi ter parmezanovo ribano kašo
  • Tanko narezana goveja lička na testeninskem lističu in zelenjavno kremo
  • Karamelni mousse v čokoladni skodelici, sadni sladoled

Število mest:

ni omejeno (do zasedenosti)

Priporočena vinska spremljava (z doplačilom):

Cena vinske spremljave je 9,90 €.
Gašper Penina 2015
Gašper Chardonnay&Rebula 2015
Gašper Merlot 2014
Šturm Rumeni Muškat 2016

Dodatna ponudba (z doplačilom):

Loška mešta s črnimi tartufi 11,00 €
Regrat, dimljena pečena slanina in domač krompir 7,50 €

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Račja prsa, goveja lička: Loške mesnine, Škofja Loka
Mlečni izdelki: Kmetija Volčič, Reteče
Sezonska zelenjava: Kmetija Pavle Jenko, Reteče
Postrvi: Ribogojnica Šifrar, Hotovlja

"Danilo – gostilna & vinoteka je gorenjski predstavnik v elitnem klubu JRE Jeunes restaurateurs. Ohranja vrednote tradicionalne domače kuhinje in lokalnih sestavin, a vam hkrati obljublja, da bo vsak krožnik pripravljen z ustvarjalnostjo in novimi okusi. ​"