Gostilna pri Bizjaku

Zgornja Bela 20
Preddvor

Chef: Veronika Aljančič

Delovni čas:

ponedeljekod 11. do 22. ure
od četrtka do soboteod 11. do 22. ure
nedeljaod 11. do 20. ure
torek in sredazaprto

Obvezna rezervacija:

Telefon: 04 255 5600, 031 640 930
Email: gostilna.bizjak@siol.net

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu
  • Spomladanska solata malo drugače: regrat, motovilec, rdeči in zeleni radič, čemaž,  kislo jabolko, orehi, mladi sir in opečena slanina
  • Pujsek: dva kosa svinjskega fileja z ocvrtim porom in opečenim korenčkom v česnovo limonini omaki
    ali
    Zgoška postrv: v peki papirju pečena postrv, zelenjavna ajdova in prosena kaša, čemaževo maslo z limono
  • Čokoladna solza z moussem rdeče pomaranče

 

Število mest:

ni omejeno (do zasedenosti)

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Mlečni izdelki: Mlekarstvo Podjed, Olševek
Postrvi: Ric, Mošnje

"Nepozabni večer lahko dopolnite v leseni kadi, ob soju svečk in kozarcu penine. Užitek, ki se vam vtisne v spomin!"