Gostilna Mencinger

Črešnjevci 93
Gornja Radgona

Chef: Matej Štefanec

Delovni čas:

od ponedeljka do soboteod. 9. do 21. ure
nedeljaod 11. do 16. ure

Obvezna rezervacija:

Telefon: 02 561 1241, 040 278 700, 040 470 769
Email: info@gostilna-mencinger.si

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

Mesni meni

  • Rogljiček z dušeno govedino in čebulno marmelado
  • Piščančja prsa, koruzni žganci, jurčki, sušeni paradižniki
  • Divji prašič, fižolov narastek, zavitek z ajdovo kašo in špinačo, češnjeva marmelada
  • Komarčkov sladoled, čokoladna rezina, melisa, marelica, malina
2
Menu

Ribji meni

  • Namaz dimljene postrvi, rdeča pesa, ajdova kaša, hren
  • File orade, jurčkov cmok, sojina omaka
  • Sulec, raviol s korenčkom in ohrovtom, zelenjavna omaka
  • Komarčkov sladoled, čokoladna rezina, melisa, marelica, malina

Število mest:

za menije TR je namenjenih vsak dan 27 sedežev

Priporočena vinska spremljava (z doplačilom):

Zlata radgonska penina 2,60 €
Sauvignon, Vina Škrobar 2,00 €
Zweigelt, Vio Kupljen 2,00 €

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Ajdova kaša: Vrtnarstvo Kurbus, Mele
Zelenjava: Sveže pomurske vrtnine, Murska Sobota
Divjačina: Nimrod, Komenda
Ribe: Ribogojstvo Goričar, Podbočje

"Sveže, lokalno, okusno!"