Gostilna Krištof

Predoslje 22
Predoslje pri Kranju

Chef: Tomaž Bolka

Delovni čas:

od ponedeljka do soboteod 12. do 24. ure
nedeljaod 12. do 17. ure

Obvezna rezervacija:

Email: kristof@siol.net

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

Mesni meni

  • Štruklji, kranjska klobasa, omaka rdeče paprike
  • Govedina jezerske Cike, beluši, korenčkov pire, krompir, “špeh”mangalice
  • Jabolčna zloženka iz pečice, šodo, sladoled z okusom potice
2
Menu

Vege meni

  • Pirina rižota z beluši in cvetovi brokolija
  • Zelenjavna loparnica, gozdne gobe
  • Jabolčna zloženka iz pečice, šodo, sladoled z okusom potice

Število mest:

za menije TR so možne rezervacije ob 13.00, 16.00 in 19.00 uri

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Meso: Mesarija Čadež, Visoko
Žita: Krišelj, Visoko
Zelenjava: Pirc-Šušteršič, Kranj

"Smo gostilna s slovensko tradicijo, v kateri upoštevamo moderne trende v kulinariki. Podpiramo lokalne eko pridelovalce in dobavitelje ter skrbimo, da dobimo svežo sestavino iz bližnje okolice. Za Vas se trudimo, da ponudbo sestavljamo sezonsko z letnimi časi. Dobrodošli!"