Gostilna Francl

Zagrad 77
Celje

Delovni čas:

od torka do soboteod 11. do 22. ure
nedelja in ponedeljekzaprto

Obvezna rezervacija:

Telefon: 03 492 6460
Email: peter.zaversek@siol.net

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu
  • Pozdrav iz kuhinje
  • Špehov regrat
  • Štajerska kokoška, koruza in suha češplja
    ali
    Sulec, potočni raki in pomladna zelenjava
  • Pohorska omleta

Število mest:

ni omejeno (do zasedenosti); za menije TR so možne rezervacije po 16.00 uri

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Kokoška: Strešek Peter, Podplat
Jajca, zelenjava, regrat, krškopoljski prašič: Kmetija Zaveršek, Zagrad

"Francl že 121 let skrbi za dobro počutje vseh generacij. Včasih knapi, apnenčarji in splavarji, sedaj imenitni gostje iz bližnje in daljne okolice. Vabimo Vas, da preverite četrto generacijo, kako ustvarja na obronkih Kozjanskega."