Gostilna Bistra

Bistra 2
Borovnica

Chef: Igor Klep

Delovni čas:

vsak danod 9. do 23. ure

Obvezna rezervacija:

Telefon: 070 568 544
Email: iris@eventisi.si

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

Zvonček

  • Pozdrav kuhinje: 3 x kornet (rdeča pesa, hren, govedina)
  • Regrat v solati postane juha
  • 2 x počasi zorjeno barjansko govedo na 3 pirejih z moščankami
  • Zagorel šmorn z borovnicami iz Borovnice
2
Menu

Trobentica

  • Pozdrav kuhinje: 3 x kornet (rdeča, pesa, hren, smuč)
  • Regrat v solati postane juha
  • 2 x piranski brancin na 3 pirejih z barjanskim čemažem
  • Ledena čokoladna mavrica ob rjavčku

Število mest:

za menije TR so možne rezervacije ob 16. in 19. uri

Priporočena vinska spremljava (z doplačilom):

Cena vinske spremljave je 8 € in 16 €.

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Barjansko govedo: Ekološka kmetija Simon Stržinar, Bistra
Jajca in kokoši: Perutninarstvo Anton Istenič, Verd
Zelenjava: Kmetija Zalar, Borovnica
Piranski brancin: Ribogojnica Fonda, Sečovlje

"Prebujanje narave na barjanskem smo postavili v kreacije, ki odražajo prve pojoče znanilce pomladi. Meso, zelenjava in jajca so iz Barja, okusi so sveži, pristni in rišejo pisano naravo na krožnike Bistre.
Veseli bomo vašega obiska. Ekipa gostilne Bistra."