Fudo

Poštna ulica 1
Maribor

Chef: Magdalena Pec in Simona Zdovc

Delovni čas:

od ponedeljka do četrtka8. do 22. ure
petek in sobotaod 8. do 23. ure
nedeljazaprto

Obvezna rezervacija:

Telefon: 059 143 576
Email: simona.zdovc@gmail.com

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

Mesni meni

  • Fudo pozdrav
  • Jetrni parfait, koruzni čips, roža
  • Bistra juha s kurjimi cmočki, kokice
  • Piščančji kvartet na zrnu graha
2
Menu

Ribji meni

  • Fudo pozdrav
  • Biserni ješprenček, kitajska vrtnica, popečen radič
  • Bistra juha z ingverjevimi cmočki, kokice
  • Ribji kvartet, polenta, špinača
3
Menu

Vegetarijanski meni

  • Fudo pozdrav
  • Biserni ješprenček, mizuna, popečen radič
  • Bistra juha z miso zelenjavo, kokice
  • Razstavljena cvetača, aioli s črnim česnom, lešnikovo olje

Število mest:

za menije TR so možne rezervacije od ponedeljka do petka od 16. do 21. ure, v petek in soboto od 14. do 21. ure

Dodatna ponudba (z doplačilom):

Hišne sladice 3,80 €

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Zelenjava: Zdrav zabojček, Maribor
Bučno olje: Štumberger, Ptuj
Jajca: Kmetija Šušek, Slivnica
Domača in fermentirana zelenjava:Kmetija Šabeder, Zrkovci
Pira, ajda, krompir: Eko kmetija Repovž, Šentjanž
Mikrozelenje: Bio microgreens, Slovenske Konjice
Mesnine: Kmetija Cigoj, Črniče
Siri: Kmetija Podpečan, Žalec
Jogurti, skuta, smetana: Sirarna Hecl, Slivnica
Mangalica: Mesnine Majal, Kras

"Fudo se predstavlja z menijem, kjer bomo osnovna živila "reciklirali" in jih privlačno zapakirali v degustacijski meni Tedna restavracij.
Osnovna filozofija ostaja enaka: domače, lokalno, sezonsko in s kančkom drznosti."