Evergreen

Smlednik 20
Medvode

Chef: Klemen Pucelj in Iztok Ilšnik

Delovni čas:

vsak danod 12. do 22. ure

Obvezna rezervacija:

Telefon: 041 366 249
Email: evergreen@kaval-group.si

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu
  • Na polenu pašteta kunca v zelenjavnem macaronu s simeji gobicami, hruškov žele, krema iz zelenega čaja in jogurta, čemažev namaz na ječmenovem kruhu
  • Lička na  zeleni leči z jušno zelenjavo, korenčkov pire z ingverjem, temna vinska omaka, kalčki špargljev in rdeče pese, dimljen dresing
    ali
    Poširan file potoške postrvi, korenček, pire korenja z ingverjem, zrak korenja s koriandrom, zelene drobtine z zelišči, mikro zelenje, list pese, sušena koža postrvi
  • Čokoladni kapučin, sladoled robide in rožmarina, vanilijeva krema

Število mest:

ni omejeno (do zasedenosti)

Dodatna ponudba (z doplačilom):

Krompirjeva juha s čemažem, dehidriran pršut, poširano jajce, špargelj 5 €

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Postrvi: Ribogojinca Povodje, Povodje

"Pomladanski okusi v restavraciji Evergreen!"