Gostišče Grič

Šentjošt nad Horjulom 24 d
Horjul

Chef: Luka Košir

Delovni čas:

od ponedeljka do petkaod 14. do 23. ure
sobota in nedeljaod 10. do 23. ure

Obvezna rezervacija:

Telefon: 031 715 786

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu
  • Grah, šampinjoni, zorjen sir in črni sezam
  • Mlad pujs, riž in “kri”
  • Pâte sablée

Število mest:

ni omejeno (do zasedenosti)

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Zelenjava, sadje, žganje: Hinko Košir (Grič), Šentjošt
Moka, žita, semena, oreščki: Eko kmetija Stražar, Kocjan
Meso in suhomesni izdelki: Kmetija in mesarija Krek, Butajnova
Race, jajca, brezov sirup: Kmetija Katre (Grič) Peter Blumbergsson, Lavrovec
Kravji sir in maslo: Kmetija Jurež, Suhi Dol
Mlečni izdelki iz kozjega in ovčjega mleka: Sirarstvo Orešnik, Šentjošt

 

"V okviru menija Tedna restavracij žal ni vegetarijanske in veganske opcije."