Restavracija 1906 Bled

Kolodvorska c. 33
Bled

Chef: Viktor Gros

Delovni čas:

vsak danod 12. do 22. ure

Obvezna rezervacija:

Email: info@hoteltriglavbled.si

Teden restavracij 2017 - Pomlad

1
Menu

Ribji

  • Pozdrav iz kuhinje
  • Juha mlade špinače, špinačni pire, krompirjev čips
  • File škarpene s sirovo skorjico na kremni polenti, koromačeva omaka
  • Čarobna rezina, sladoled kisle smetane
2
Menu

Mesni

  • Pozdrav iz kuhinje
  • Juha peteršiljeve korenine, krema pastinaka
  • Svinjska potrebuševina v družbi gomoljne zelenjave, krompirjeve kroglice
  • Limonina pita, vanilijeva krema, jagodičevje

 

Število mest:

za menije TR so možne rezervacije od ponedeljka do petka od 17. do 22. ure; v soboto in nedeljo v terminih od 12. do 15. ure, 17. do 19. ure in 20. do 22. ure

Priporočena vinska spremljava (z doplačilom):

Cena vinske spremljave je 10 €.
Ribji meni: Sauvignon 2015, Lisjak; Mulit belo 2014, Mulit; Renski rizling 2015, Marof
Mesni meni: Jakot 2015, Blažič; Triglav noir, 2012, Lisjak; Dišeči traminec 2015, Steyer

Lokalni ponudniki sestavin v meniju:
Meso: Mesarija Mlinarič, Lesce
Ribe: Ribogojnica Zupan, Nomenj

 

 

"Spoštovani gostje, Restavracija 1906 Bled vas bo tudi tokrat prepričala s pravim kulinaričnim doživetjem, v katerega je vključen prekrasen pogled na otoček sredi jezera."