Odprt lov na najbolj zaželene mize!

Zbiranje rezervacij se je začelo – Rezervacije neposredno v restavracijah – Zanimanje že prvi dan sprejemanja rezervacij povzročilo zastoje na spletni strani

Začelo se je! Lov na najbolj zaželene mize v slovenskih restavracijah med 22. in 30. marcem je odprt! Takoj, ko smo odprli spletno stran s sodelujočimi restavracijami, je bil naval takšen, da je spletna stran začela pokati po internetnih šivih. To je povzročilo zastoje kot na avtocesti … A ne le na spletni strani, tudi telefoni in elektronski predali v najbolj atraktivnih restavracijah so pregoreli.

Rezervacije sprejemajo neposredno restavracije! Na spletni strani preverite podatke, nato pa rezervirajte neposredno v restavraciji, po telefonu ali elektronski pošti, kot je navedeno na spletni strani Tedna restavraciji. Druge prijave niso mogoče! Tudi uredniki in administratorji spletne strani nimamo ”protekcije” in vam ne moremo pomagati z bližnjico do tako zaželene mize.

V spomladanski akciji sodeluje še nekaj več restavracij kot lani. Nekaj je novih, nekaj restavracij pa se je odločilo, da bo sodelovalo le jeseni. Vsekakor pa je izbira široka in, predvsem, vrhunska. Teden restavracij 2014 – pomlad je kulinarična akcija, kakršne v Sloveniji še ni bilo!


Avtor prispevka: Uroš Mencinger | Objavljeno: 03.03.2014